Teus Otten Hoveniersbedrijf uit Veenendaal biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De eerste winnaar is een klant van Teus Otten Hoveniersbedrijf en wint een bedrag van € 700.

TuinKeur gecertificeerd

Teus Otten Hoveniersbedrijf is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Teus Otten Hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Arno Jansen wint 700 euro cashback

Teus Otten, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt ook nog eens kans op de helft van de factuur met een maximum van  1.000 euro cashback. Bij de trekking van maart heeft een klant van ons gewonnen. Dinsdag 11 april gaan we, samen met TuinKeur, de prijs aan hem uitreiken. Fantastisch!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Teus gaat verder: ‘Dit is nog maar het begin. De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. Dinsdag is onze eerste uitreiking en wellicht volgen er meer.’

Meer informatie over de actie is te lezen op www.teusotten.nl of neem direct contact op met Teus Otten Hoveniersbedrijf via 06-48477126. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

Bron: TuinKeur