Samenwerking NL Greenlabel en IPC Groene Ruimte voor nieuwe hoveniersopleiding

door | 15 jan 2019 | Hoveniersbranche

NL Greenlabel en opleidingsinstituut IPC Groene Ruimte zijn op woensdag 9 januari een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Samen gaan willen de partijen zich inzetten op een nieuwe hoveniersopleiding die de hovenier 2.0 gaat opleiden waarbij onder andere duurzaamheid, natuur, klimaat, biodiversiteit, plantenkennis, circulariteit en water centraal staan. 

NL Greenlabel helpt bedrijven, overheden en consumenten om duurzame ambities meetbaar te maken en daadwerkelijk te komen tot een aantoonbaar gezonde woon-, werk- en leefomgeving, waarbij het groen, de natuur en de mens centraal staan. Als opleidingsinstituut in de groene sector voorziet IPC mensen die in deze sector werkzaam willen zijn van kennis en vaardigheden middels opleidingen en trainingen. 

De samenwerking biedt NL Greenlabel een extra platform om kennis over te dragen en te vertalen naar praktische kennis, handvatten en tools waarmee zij direct aan de slag kunnen. Door de samenwerking kan IPC Groene Ruimte gebruikmaken van de kennis die NL Greenlabel in huis heeft en deze vertalen naar praktische opleidingen en trainingen.

 

Bron: Groene Ruimte

Misschien vind je dit ook interessant
Interview over TuinKeur pro

Interview over TuinKeur pro

Een tijdje terug sprak ik een hovenier die enthousiast over zijn werk vertelde en zijn bedrijfsvoering. Hij vertelde dat hij meer tijdswinst had door gebruik te maken van het automatisering software van TuinKeur. Ik was benieuwd...