MEDDO – Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof houdt op zaterdag 5 oktober een Tuingelukdag vanaf 9 uur aan de Hoeninkstegge in Meddo.

“Om de tuin aan te pakken, is de herfst- en de winterperiode geschikter dan het voorjaar. Al zijn er soms wat beperkingen als het vriest of als er sneeuw ligt, dat zijn echter maar een paar dagen in zo’n lange periode. Met aandacht voor ‘het vergeten tuinseizoen’ willen wij proberen oude tijden te doen herleven. Dat is beter voor de tuin en ook beter voor de tuinbezitter”, vertelt eigenaar Jan Bent.

Basisvoorwaarden
“Op ons Groencentrum organiseren wij op zaterdag 5 oktober onze Tuingelukdag. Deze dag staat in het teken om mensen gelukkiger te maken met hun tuin. Dit doen we aan de hand van vier basisvoorwaarden. Deze vier basisvoorwaarden (verhouding, volume, privacy en energiebalans) willen wij graag op deze dag uitleggen zodat u een stuk gelukkiger met uw tuin kunt worden. Te denken valt aan simpele aanpassingen om een prettiger gevoel in de tuin te krijgen. Maar eventueel ook om het onderhoud beheersbaarder te maken.”

Ook is het mogelijk om op deze dag een schetsadvies met een advies op maat te krijgen.
Bezoekers zijn welkom vanaf 9 uur aan de Hoeninkstegge 5.
Kijk voor meer informatie op www.tuingeluk.nl/vergeten_tuinseizoen/ of www.wenninkhof.nl

Bron: De Weekkrant