Hé hé bijna vakantie. Laatste verticillata takken geknipt en geveild. Morgen nog even gezellig na borrelen met de mannen, maandag en dinsdag nog even de laatste opruimwerkzaamheden op de boomkwekerij en het tuincentrum, uitdelen van de kerstpakketten, en dan denk ik lekker twee weekjes met de voetjes onderuit………….

De kerstdagen die zijn verplicht, anders gaat het ‘donderen’,  kan ik daarna tot het weekend misschien nog net de laatste urenstaten en facturen maken en inboeken,  de auto’s moeten nog even door de wasstraat, alert op nachtvorst blijven i.v.m. vorstschade in de kassen en dan echt met de voetjes onderuit…….

Misschien alleen nog in de week van oud en nieuw de webshop weer wat up-to-date maken en de eigen homepage even verversen, rest van het jaar heb je daar geen tijd voor…..toch? En als ik dan toch bezig ben kan ik gelijk wel ff nieuwe bureau mappen en werkbrieven voor het nieuwe jaar aanmaken. Daarna zeker weten lekker genieten van de rust….

triemen

Snijheester voor de kerstdagen.

Beste lezer, als je net als ik ondernemer bent en je herkent iets van hierboven, neem van mij aan dat al dat werk er over twee weken ook nog ligt. Neem de rust en steek de komende feestdagen tijd en energie in het gezin in plaats van in je werk.

In augustus had deze jongen een flink hartinfarct en dat zet je aan het denken.

Voor ieder, prettige kerstdagen.

Gert van der Lindern
Hoveniersbedrijf De Triemen