Steeds vaker valt de term ‘duurzame inzetbaarheid’. U hebt hier al ervaring mee of u wilt ermee aan de slag. Zeker nu de economie weer aantrekt en er krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, is het tijd hier werk van te gaan maken. De werknemer van nu werkt langer door en het wordt een uitdaging dit gezond en productief te doen. Op donderdag 7 december praat Stigas u bij over de laatste ontwikkelingen en gaat u zelf aan het werk. 

Wat voor investeringen doen ondernemers op dit gebied? Welke resultaten boeken zij? Hoe kijken hun medewerkers hier tegenaan? U gaat concreet voor uw eigen bedrijf met een strategie voor duurzame inzetbaarheid aan de slag. U hoort de laatste inzichten, er zijn prikkelende discussies en u maakt een begin met uw routekaart voor duurzame inzetbaarheid in uw bedrijf. Ook is er een informatiemarkt met organisaties die u kunnen ondersteunen bij uw activiteiten. Aan het eind van de middag reiken we aan drie bedrijven met de mooiste praktijkvoorbeelden de Stigas Gezond & Vitaal Werkenprijzen 2017 uit.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes nodigen wij van harte uit zich aan te melden.

Donderdag 7 december van 13.00 tot 17.00 uur

Kontakt Der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Inschrijven
Uw inschrijving is kosteloos maar niet vrijblijvend. Bij afwezigheid zonder afmelding brengt Stigas u € 25,00 in rekening brengen voor de voor u gemaakte kosten.

Laat u inspireren op 7 december aanstaande en meld u snel aan door hier te klikken.