Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Innogreen

Beatrixhaven 25
4251 NK , Werkendam

Over ons

Innogreen wil verantwoord ondernemen en samenwerken, met het biologisch evenwicht als uitgangspunt en als doel: een duurzamer en milieuvriendelijke leefomgeving creëren.

Innogreen heeft als eerste bedrijf in Nederland Duurzaamheidspaspoorten behaald op haar meststoffen en bodemverbeteraars! (Nl Greenlabel A+)

Innogreen is een groeiende onderneming in de professionele markt als het gaat om organische bemesting, bodemverbetering, biostimulatoren en biologische gewasbescherming, bodemkundig en bemestings advies

Innogreen heeft verschillende producten, onder eigen naam en vanuit eigen onwikkeling/innovatie,

maar tevens van diverse andere vooraanstaande bedrijven in haar pakket.

 

De organische meststoffen zijn van hoge kwaliteit. Het betreft eigen recepturen die specifiek aansluiten op de toepassing waarvoor ze gebruikt worden. Zo is er een complete hovenierslijn met o.a. GrasZó® voor gras en BioBasis als basismeststof voor de borders en plantsoenen.

 

Verder bestaat het pakket uit Agrimix voor vollegrondsteelten onder glas, BioBodem® voor enting van bodemleven enVabomix1 Vabomix 2 samenstellingen voor vollegrondskwekerijen van vaste planten en bomen. Tevens zijn er onder het Innogreen label silicium, mycorrhizae, reinigingsmiddelen, biostimulatoren en biologische gewasbeschermingsmiddelen verkrijgbaar. Voor meer info: info@innogreen.nl. Vanaf 2015 is er een geheel eigen lijn voor dak en gevel beplantingen.

 

Advies en begeleiding

Een totaalpakket met technische ondersteuning, bemonstering, educatie en advisering. Het maken van een plan van aanpak en het geven van advies voor bodemverbetering en bemesting, vanuit een duurzame visie met natuurlijke grondslag. Innogreen heeft speciale producten voor hoveneirs, groot groen, boomkwekerij, akkerbouw, fruitteelt en tuinbouw. Tevens bevat het pakket kwaliteitsmeststoffen met hoog rendement voor sportveld en golfterrein. Ook hier geldt dat een duurzame aanpak rendement oplevert op termijn.

 

XARDIN

Naast de lijn voor de professionele sector is erin 2009 ook een lijn kleinverpakkingen gelanceerd voor verkoop op de groene tuincentra en tuin-speciaalzaken onder de merknaam XARDIN.

 

Het betreft 100% biologische (gecertificeerde) meststoffen voor de tuin, aangevuld met biologische gewasbeschermingsproducten.

 

Het gaat om o.a. organische meststoffen voor gazon, border, buxus en rozen; producten tegen luizen, insecten, mossen en groene aanslag. De eenvoudige maar onderscheidende verpakkingen en de on-line ondersteuning (info@tuinkenner.nl) kunnen voor u van toegevoegde waarde zijn. Ook zijn de producten landelijk te verkrijgen: kijk op www.tuinkenner.nl of www.xardin.nl